Lördag 2 Maj
Förrätter
Smörstekt abborre, Ängsö, med morot och dill 140:-
Nykokt grön sparris, Stenhuse Gård, med ramslök
och Unika ost 130:-
Hängmörad biff, Ånhammars Säteri
med sallad, färsklök och frasig jordärtskocka 155:-
Kalixlöjrom med nybakad brioche och syrad grädde 195:-
Gäddqueneller, Ängsö, pressgurka,
sötsyrlig sås och toppmurkla 115:-
Varmrätter
Vårkyckling, Munka-Ljungby, svampduxelle,
jordärtskocka och sky 195:-
Vårlamm, Ekeby gård, stekt nässla och vit sparris 270:-
Grillad lake, Ängsö, nässelkräm,
grön sparris och färsk vitlök 230:-
Hängmörad biff, Ånhammars Säteri, rostad märg 315:- Gös, Ängsö, Vikentomat och brynt smör-viniagrette 265:-
Desserter
Svenska gårdsostar med marmelad 110:-
Mispel, Chokladpastej, Vulkansocker 120:- Karl-Oscar, Löfsta, karameliserad jordärtskocka,
Enskede, och stekt hasselnöt 95:-
Rabarber, Stenhuse Gård, mjölksorbet och
rostad mandel 110:- Bakad limekräm med hallon, Stenhuse gård,
och shortbread 105:-
Glass/Sorbet 45:-