Fantastiska råvaror är allt för oss och bönderna är våra hjältar!
Nu har vi menyn färdig inför Farmers Dinner den 15/10. Kl 1800 så startar middagen och vi har fortfarande några platser kvar.
Denna kväll bjuder vi in våra favorit bönder, jägare och fiskare. De kommer finnas i matsalen för att visa sina råvaror och berätta och inspirera er. Vi lagar en sjurätters middag på dessa råvaror som ni har möjlighet att ta del av
Meny Farmers Dinner 15/10
Kvällens gris kommer att vara Berkshiregris ifrån Domta gård, Enköping, Stefan Selin.
All svamp är odlad och kommer från Hällestad som ligger längs södra kustbandet i västra Skåne.
Meny
Grillad bog med stenugnsbakat tunnbröd
Pastej på lever med ingefärskryddad äppelkompott
Variation på svamp med frasig svål, korianderfrön och citron
Varmrökt hjärta med tryffelviniagrette och Gravensteineräpple
Frasigt huvud, knaperstekt rygg, äppelpuré och ostronskivling
Kålbräserat framlägg med Pom pom blanchesvamp och druvjossyrad Pioppini
Sorbet på trädgårdsäpple, calvados- och kanelflamberade Ingrid Marie och havrefras
Pris 650:-/person