Alla hjärtans Dag meny
Halv kokt hummer med majonnäs, citron och liten baguette
Röding med sikrom, vitvinssås, gurka, dill och potatis
Chokladmousse med hallon
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader varmluft.
Värm baguetten i ugn i 5 minuter. Lägg den delade hummern, en klick majonnäs och citron på tallrik.
Sänk ugnen till 150 grader.
Koka potatis i saltat vatten.
Gnid rödingen med olivolja, salta och lägg den på ugnsplåt. Ugnsstek i ugn i 4-5 minuter med skinnsidan uppåt. När rödingen är färdig släpper skinnet lätt (eller har en kärntemperatur på 40 grader). Värm vitvinssås i kastrull. Blanda rumstempererad romanesco, gurka och dill med citronette. Lägg rödingen på tallrik, lägg för gurksalladen. Lägg klickar med sikrom på fisken och häll på skummad, varm sås. Servera potatis bredvid.
Desserten är klar att servera.
Lycka till och smaklig måltid!