Meny
Sotad regnbåge med frasig och krämig blomkål
Kalv från Almunge med salsiccia, fänkål och vitlökskräm
Blåbär- och vitchokladparfait med lakritskräm och saltrostade blåbär

Gör så här
Ställ in parfaiten i frysen.
Sätt ugnen på 200 grader.

Rosta blomkålsbuketterna gyllenbruna i ugnen på 200grader ca 6-8 minuter. Stek under tiden regnbågen hastigt i rejält varm stekpanna. Lägg upp på tallrik med den kalla blomkålskrämen och de rostade blomkålsbuketterna. Toppa med blomkålsskott och fänkålsdill.

Sänk värmen på ugnen till 140 grader.

Stek kalvrostbiffen ordentligt på båda sidorna, salsiccian steks även den runt om. Koka potatisen i saltat vatten. Värm under tiden fänkålen i ugnen.
Lägg upp på tallrik tillsammans med vitlökskrämen, toppa med persilja.

Ta ut parfaiten 5 minuter innan servering och lägg på tallrik med rårörda blåbär och lakritskräm. Toppa med den rostade vitchokladen och de salta blåbären.

Lycka till och smaklig måltid!