Meny

Löksill & fänkålsknäcke
Grillad hängmörad biff med krämig färskpotatis, majskolv,
grön sparris och BBQ sås

Gör så här:

Förrätt
Lägg upp löksillen på fänkålsknäcket.

Varmrätt
Tänd grillen… Självklart kan ni steka biffen i stekpannan också…

Koka färskpotatisen i saltat vatten, vänd upp den med gräddfilsblandningen. Smaka av med salt & peppar. BBQ-såsen äts rumstempererad.

Grilla biffen* ca 2-3 minuter på varje sida (allt beror på vilken stekgrad ni önskar), låt biffen vila några minuter efteråt. Samtidigt grillar ni majskolven  och sparrisen.

Vi önskar er en trevlig grillkväll.

Lux Dag för Dag

*om ni har tillgång till en stektermometer så rekommenderar vi att ni grillar biffen till en kärntemperatur på 48 grader vilket blir medium rare.