Meny
Röding med gurka och dill
Kryddstekt rådjur med pumpa och hasselnötter
Nystekta äppelklyftor med rostad sockerkaka och kanelglass

Gör så här:
Sätt in kanelglassen i frysen.

Sätt ugnen på 180 grader.

Lägg gurka, saltgurka, dill och spritärtor på tallrik, dressa med gurkdressing. Lägg på den rökta rödingen och toppa med vattenkrasse.

Sätt in rådjursrullen i ugnen 20 minuter innan servering. Koka potatisen i saltat vatten. Värm kålrotspuré i kastrull, värm även pumpadressingen. Värm grönkålen i smör, tillsätt schalottenlöken i sluten. Toppa rätten med hasselnötter och grönpeppar.

Ta ut glassen 5 minuter innan servering. Värm sockerkakan i ugnen i ca 4-5 minuter. Klyfta äpple och stek i smör och avsluta med kanel/socker. Toppa med en skopa glass.

Lycka till och smaklig måltid!