Meny
Krämig svampsoppa med gula kantareller och persilja
Regnbågefilé med tomat, rökt mandel och blomkål
Lingonparfait med rårörda skogsblåbär och kolakrisp

Gör så här:
Sätt in lingonparfaiten i frysen.

Sätt ugnen på 180 grader.

Värm svampsoppan i kastrull. Värm fillimpan i ugnen 2 minuter innan servering. Stek svampen i smör, avsluta med salt, peppar och skuren persilja.

Koka potatis i saltat vatten. Värm tomatviniagretten i kastrull. Rosta blomkål i ugn med olivolja och salt i ca 8-10 minuter. Värm de färdigbakade tomaterna i ugnen i 5 minuter. Stek fisken i olja i 5 minuter på skinnsidan på medelhög värme tills den är frasig, vänd och stek vidare 30 sekunder. Toppa rätten med plockad dill och rökt mandel.

Ta ut lingonparfaiten 5 minuter innan servering, lägg den direkt på tallriken. Lägg på en sked med rårörda blåbär och avsluta med vaniljkräm och kolakaka.

Lycka till och smaklig måltid!