Meny
Ramslökssoppa med franska musslor, syltad morot och kavring
Lamm med gulbeta, korianderfrö och sky
Kanelstekt glasrabarber med äppel- och yoghurtsorbet och shortbread

Gör så här:
Sätt ugnen på 180 grader.

Värm kavring i ugn i 5 min. Värm ramslökssoppan i kastrull, värm musslor och syltad morot 2 minuter i ugn så de blir ljumma och lägg i tallriken. Skumma gärna soppan med stavmixer innan servering. Servera kavring bredvid.

Gnid potatisen med olivolja, salt och svartpeppar och rosta ca 30 minuter i ugn (eller tills den blir mjuk). Värm lammet 10 minuter i ugn och stek sedan i panna med smör, stek samtidigt den syltade gulbetan med lammet tills de blir varma. Värm sky i kastrull. Toppa rätten med färsk koriander och korianderfrö.

Ta ut sorbeten 5 minuter innan servering. Stek rabarbern i smör och kanelsocker tills den får fin färg, vänd och ta bort från värmen. Lägg den stekta rabarbern i tallrik, på med en klick glass och toppa med shortbread.

Lycka till och smaklig måltid!