Meny
Tartar på rökt regnbågslax med pepparrot och vinaigrette
Rödvinsbräserad dovhjortsgryta med skogschampinjoner och färsk tagliatelle
Pistageglass och saltrostad mandel
Att göra:
Blanda den rökta regnbågen med kapris, selleri, gräslök och vinaigrette, lägg upp på tallrik. Lägg till en klick pepparrotskräm och toppa med dill.
Koka pastan i saltat vatten med lite olja i ca 5 min, pastan får gärna ha lite tuggmotstånd kvar. Värm köttet i kastrull på medelhög värme, rör ibland så att det inte bränner i botten. Stek svampen i smör på medelhög temperatur och tillsätt löken sista minuten. Lägg pastan i tallriken, på med kött, sås, svamp, lök och toppa med parmesan.
Ta ut glassen ur frysen 5 min innan servering, toppa med hackad mandel.
Lycka till och smaklig måltid!
Lux Dag för Dag