Hej,

Jag hjälper er gärna med lite tips när ni ska ta er an middagspåsen.
Lufttorkad skinka och kronärtskocka:
Lägg upp skinkan på de tallrikar du önskar och lägg för även de rumstempererade grönsakerna.

Torsk:
Koka potatisen.

Lägg den rumstempererade torsken på en smörad plåt och salta och peppra. Baka bitarna i en 120 grader varm ugn i ca 7-8 min eller en innertemperatur på 50-52 grader. Om man vill, sätt in en plåt med vatten i botten av ugnen (el form), så får du en ångugn.

Blanchera broccolin i välsaltat vatten i ca 2 min. Det brynta smöret behöver bara smältas innan servering. Lägg för rumstempererade räkor, dill, pepparrot och den kokta potatisen vid servering.

Chokladmousse:
Chokladmoussen är färdig att servera direkt!

Smaklig måltid och lycka till!
Allra vänligast,

Mikael Wretman och Lux Dag för Dag