Welcome to Lux Dag för Dag

  • BOOKING / Tel: +46-8-619 01 90
  • Lunch Tues-Fri 11.30-2 p.m., Dinner Wed-Sat from 5 p.m. / Farmers dinner Sep 28
  • TODAY'S SPECIAL
Peek into our other restaurant:

Blog

Champagnemiddag 25 maj

Thursday May 5th, 2022 Blog

Champagnemiddag den 25 maj

Vi välkomnar Jean-Marc Lallier, sjätte generationens vinmakare och ansvarig för public relations, från champagnehuset Deutz till Lux att berätta om sina fantastiska champagner. Vi längtar och hoppas ni vill vara med denna kväll.

Kvällens meny:
Potatiskräm, löjrom, potatischips och nässlor
Färska räkor, brödfras, brynt smörmajonnäs och sparris
Ugnsstekt gös med spritärtor, örter, beurre blanc och färskpotatis
Vit persika, färska hallon, maräng och yoghurtglass
750 kr

Champagner till:
Deutz Brut Classic
2017 Deutz Blanc de Blancs, magnum
2013 Cuvée William Deutz
Deutz Rosé Sakura
1100 kr
(vissa ändringar kan ske)

Välkomna till Påskbuffé Långfredag-Påskafton

Thursday March 10th, 2022 Blog, Dagens råvaror, Kök, Matsal, Meny, News, Press, Recept, Walkthrough

Läs hela vår meny under PÅSKBUFFÉ. Varmt välkomna!

På torsdag kommer burgaren (Dubbel cheese med chipotlemajonnäs, tomat, silverlök och pommes frites) kosta 200 kr take away och 245 kr i matsalen (inte barnens om ni inte önskar det specifikt). Ni skänker då 50 kr som vi ger Röda Korset för att skicka lite hjälp till Ukraina. Lux skänker lika mycket som ni alla bidrar med, så om det säljs 100 burgare så ger ni 5000 kr och vi samma summa. Ses på torsdag!