Lunchmeny
Lunchmeny 1-4 okt
LUNCHMENY
LUX 3-RÄTTERS LUNCHMENY
Svamptoast på brioche med färskost och krasse
Biff med grönpepparsås, sallad och pommes frites
Bakad chokladkräm med färska hallon, pistagemüsli och kanderade pistagenötter
450
MINIRÄTTER
Sörmländsk lufttorkad skinka från Fors säteri, 16 månaders torkning 95
Frasig arancini med rostad tomatdressing och pecorino 85
FÖRRÄTT
Svamptoast på brioche med färskost och krasse 145
VARMRÄTTER
Biff med grönpepparsås, sallad och pommes frites 295
Spishalstrad Ängsö-gös med cornichons, picklad lök och smörsås 305
Steak tartar med Dijonsenap, kapris, pommes frites och sallad 225
Svamprisotto med stekt skogssvamp, persilja och lagrad hårdost 190
Tis-ons Ugnsbakad kolja med rödbetor, kapris, brynt smör och pepparrot 175
Tors-fre Fläskschnitzel med citron- och kaprissmör och krämig potatissallad 175
DESSERTER
Bakad chokladkräm med färska hallon, pistagemüsli och kanderade pistagenötter 125
Gelé på röda vinbär från vår trädgård 30
Lux salt kolapralin 32