Lunchmeny

Lunchmeny 11-14 feb

TRE-RÄTTERS LUNCH
Crudo på hamachi med blodapelsin, vinterponzu, thaibasilika och sesamkräm
Rosastekt lamm med gratinerad majrova, sky och gravad citron
Varma hjortron med vaniljglass och kaksmulor
450

MINIRÄTTER
Chorizo från Umeå 95
Ostron Fine de claire, no3, med ljus sojadressing chiliolja och syrad melonrättika 50

SMÅRÄTTER
Crudo på hamachi med blodapelsin, vinterponzu, thaibasilika och sesamkräm 195
Frasfriterad rotselleri med krämig äggula, tryffelvinaigrette och hasselnötter 165

VARMRÄTTER
Sotad skrei med skaldjursbuljong, kronärtskocka, tomat och kokt potatis 295
Rosastekt lamm med gratinerad majrova, sky och gravad citron 285
Grillad spansk Calcotlök med cashewkräm, rostad paprika och blomkål, tomat och mandel 185
Tis-ons Kryddpepparbräserad högrev med inlagda rödbetor, morot och kokt potatis 175
Tors-fre Rostat kycklinglår med salsa chilena, tomat- och bönragu, koriander och rostad potatis

SÖTA RÄTTER
Varma hjortron med vaniljglass och kaksmulor 105
Ostbit med Lux marmelad 95
Lux salt kolapralin 32