Lunchmeny

Lunchmeny 14-17 okt
TRE-RÄTTERS LUNCH
Crudo på gös med grön tomat, shiso, ostronmajonnäs och ponzu
Bakad kummel med hummersås, inkokt fänkål, dill och färskpotatis
Lux chokladtårta med crème diplomate och punschkryddade blåbär
495
MINIRÄTTER
Ostron special, no 3, med gurkdressing och jalapeño 60
18 månaders lufttorkad skinka från Fors Säteri 105
FÖRRÄTTER
Crudo på gös med grön tomat, shiso, ostronmajonnäs och ponzu 215
VARMRÄTTER
Bakad kummel med hummersås, inkokt fänkål, dill och färskpotatis 295
Lamm BBQ med polenta, frasig salvia och mandel 275
Friterad rotselleri med krämig äggula, tryffelvinaigrette, svartkål och hasselnötter 195
Tis-ons Rostad fläsksida med potatispuré, senap och surkål 175
Tors-fre Halstrad lax med jasminris, saffranssås , zucchini och soltorkad tomat 175
DESSERTER
Lux chokladtårta med crème diplomate och punschkryddade blåbär 125
Kula sorbet 70
Ostbit med Lux marmelad 95
Lux salt kolapralin 32
