Lunchmeny
Lunchmeny 4-7 Nov
TRE-RÄTTERS LUNCH
Tartar på hängmörad biff med sesamkrisp, kimchi, rökt gochujang och syrade gröna tomater
Halstrad regnbågslax med anispicklad fänkål, vitvinssås och smörkrossad potatis
Äppelsorbet med vispad gräddde och hasselnötter
495
MINIRÄTTER
Ostron special, no 3, med gurkdressing och jalapeño 60
18 månaders lufttorkad skinka från Fors Säteri 105
FÖRRÄTTER
Tartar på hängmörad biff med sesamkrisp, kimchi, rökt gochujang och syrade gröna tomater 230
VARMRÄTTER
Halstrad regnbågslax med anispicklad fänkål, vitvinssås och smörkrossad potatis 275
Viltwallenbergare med syltad svamp, lingon, brynt smör och mandelpotatispuré 295
Agnolotti med pumpa, rostad blomkål, citrussmörsås och hasselnötter 195
Tis-ons Raggmunk med stekt fläsk, rårörda lingon och persilja 175
Tors-fre Fisk- och skaldjursgryta med krutonger och aioli 175
DESSERTER
Äppelsorbet med vispad gräddde och hasselnötter 115
Kula äppelsorbet 70
Ostbit med Lux marmelad 95
Lux salt kolapralin 32